diumenge, 27 de març del 2016

Caramelles 2016

Atenció! Qui vulgui quedar-se a dinar a Coaner, encara pot comprar els tiquets a La Cantina, fins divendres!!!


Com cada any, Súria ha tornat a viure una gran diada de Caramelles. Després d'un dia de balls, bastons, música i colors, totes les colles caramellaires van arribar al Pavelló Municipal d'Esports per a mostrar els seus balls. En finalitzar totes les actuacions, va ser el torn dels Salats de Súria, que van alçar dos pilars mentre sonava "El Cant del Poble". Un cop alçats, les enxanetes van mostrar una banderola de les Caramelles de Súria i una senyera catalana. En descarregar tots dos pilars, l'acte es va donar per tancat.




El vídeo del pilar el podeu veure a continuació:





La temporada ja ha començat i toca posar-se les piles, doncs la propera actuació serà diumenge vinent a Coaner, amb els Castellers de Badalona, en el marc de la Segona Trobada de Primavera. Han acabat les Caramelles i ja comencem les actuacions... així que us necessitem a l'assaig per fer bons castells.




Per acabar, recordeu que aquesta setmana encara us podreu emprovar i demanar les dessuadores Salades, que tindran el següent disseny. El seu cost aproximat serà de 18-20 €. L'últim dia serà divendres, així que no us adormiu i veniu a l'assaig!