dimecres, 18 de desembre de 2013

Fira de Nadal 2013

El passat diumenge dia 15 de desembre, els Salats de Súria vam participar de la tradicional Fira de Nadal que es celebra pels carrers de Súria per aquestes dates.

L’activitat va començar passades les 9:00 del matí. Vam posar una parada a la plaça Sant Joan, com cada any, i va haver-hi molta participació de gent de la colla com també d’altres suriencs que van acostar-se per col·laborar, ja fos per comprar loteria com per participar en el sorteig d’una súper panera que feia molt goig.

Molta gent va venir a buscar un exemplar de la nova edició de la Revista Salada, que s’ha fet enguany per a commemorar el cinquè aniversari de la colla i que és gratuïta per a tots els socis. Es recorda a tots els socis que encara no la tenen, que la poden demanar enviant un correu a salatsdesuria@hotmail.com

Com ja és habitual, es va fer un obsequi d’un “pastís de bolquers”. Aquest cop va ser pel Naël, fill de la Selene, un nou Salat nascut aquest 2013!

També vam repartir un obsequi i una felicitació de Nadal per a tots els col·laboradors que, d’una manera o altra, han donat un cop de mà als Salats de Súria durant aquest any 2013.

Al voltant de les 14:00 es va fer la rifa de la súper panera, que incloïa un pernil i un pollastre viu! El número guanyador va ser el 177 i l’afortunada en el sorteig va ser la Marta León. També es va sortejar una nit d’hotel entre tots aquells socis que durant l’any 2013 han omplert la butlleta comprant en els establiments dels col·laboradors. La guanyadora del sorteig va ser la Lídia Quintanta.


Amb els beneficis de la paradeta, es va poder fer un donatiu de 100€ a la Marató de TV3, que en aquesta edició destina els diners a la investigació de les Malalties neurodegeneratives.