dissabte, 1 de desembre del 2012

PROGRAMA JUNTA SALATS 2012 – 2015


Ahir va sortir elegida la nova junta dels Salats de Súria i la nova presidenta de la Colla, la Tina Morera. Podeu veure la llista elgida a l'anterior post i en l'apartat de junta i tècnica.

Les votacions es van dur a terme al local de la colla, la mesa va ser presidida per la junta sortint. El resultat va ser el següent: 49 vots a favor, un vot en blanc i un vot nul.

L'ENHORABONA A LA PRIMERA PRESIDENTA DE LA COLLA I A LA NOVA JUNTA I FELICITAR A TOTA LA COLLA PER LA JORNADA ELECTORAL!

A continuació us adjuntem el programa que va presentar la nova junta:

1.  Crear comissions obertes a la gent de la Colla amb representants de la junta a cada comissió. Cada membre de la junta que tingui una funció demanarà col·laboració i opinió a gent de la colla en algunes de les tasques.
 
2.     Obrir la participació de la Colla en la presa d’algunes decisions. Com per exemple, decidir grups pels concerts, festes, barres, activitats extracastelleres, etc. 
3.     Incentivar i donar suport a les iniciatives espontànies de la gent de la colla. Fer saber a la gent de la colla que poden realitzar qualsevol activitat per iniciativa pròpia, com festes, concert, activitats per a nens, tallers, etc. 
4.     Crear una bústia de suggeriments i reclamacions per a que els membres de la colla puguin expressar les seves opinions lliurement. 
5.     Transmetre optimisme. 
6.     Ampliar les relacions amb les Entitats de Súria,  Ajuntaments, Colles Castelleres,  i Veïns del local. Oferir el Local per a la realització d’activitats, enviar calendari d’actuacions, assistir a assajos d’altres colles en actuacions importants. 
7.     Continuar treballant per millorar la relació de la colla amb els habitants de Súria per a que s’uneixin o tornin a participar a la Colla. Realitzar assajos a la fresca en barris itinerants.  Fer saber a la gent que poden participar de totes les activitats castelleres i extracastelleres. 
8.     Realitzar activitats extracastelleres per als membres de la colla i per a gent de fora de la colla: Colònies, Calçotades, Excursions, Port Aventura, Concerts, Festes, Sortides a diades Castelleres importants, etc. 
9.     Continuar buscant col·laboradors i mantenir els que tenim. 
10.  Continuar minimitzant les despeses per la gent dels Salats i per la pròpia Colla tenint en compte els nostres col·laboradors. 
11.  Donar un altre enfocament a la relació Junta – Tècnica: establir una bona comunicació, treballar més de manera conjunta, assajos al carrer, tallers a les escoles de Súria i fora de Súria. 
12.  Redefinir alguns aspectes de la gestió del local. Manteniment, neteja, obres, bar, etc.
13.  Buscar alguna actuació fora de Catalunya. 
14.  Proposar un objectiu de colla i treballar tot l’any per aconseguir-ho (fer diners per una possible actuació a l’estranger, o similar) 
Molta sort a tots els qui comenceu!