dimarts, 2 d’octubre del 2012

GRAN CAP DE SETMANA!

El cap de setmana passat, es presentava intens per a la colla, ja que dissabte actuàvem a Avià amb els Castellers de Berga i els Tirallongues de Manresa, i el diumenge a Artés, un poble on la colla se sent com a casa!
A més a més, cal remarcar que l'assaig previ a aquestes actuacions, va ser un gran assaig, on amics d'Artés ens van donar un cop de mà. Vam poder fer les proves del 3d6p i 4d6p fins a acotxador, del 5d6 fins a dosos i del p5. TOT A ASSAIG!! TOT ENCARAT A LES ACTUACIONS!!

DISSABTE 29/9.
Tot i la pluja, res no va impedir que no es pogués fer l'actuació. Els Castellers de Berga ho tenien tot lligat, i ens vam desplaçar al pavelló de Berga per a dur-la a terme.
L'actuació va començar amb pilars d4 per part de les tres colles. Per part dels Salats, en vam descarregar dos.
En primera ronda, vam descarregar un 5d6 que no va portar cap problema, i es que és un castell que tenim per mà tant si el fem lleuger com si el fem pesat.
En segona ronda, un 3d6p força rapid, segur i quiet.
I en tercera ronda un 4d6p que al igual que la resta de castells, no va portar cap complicació, i fins i tot podem dir que va anar millor que a l'assaig!
En ronda de pilars, vam descarregar el tercer p5 que descarreguem enguany a plaça, perquè a l'assaig n'hem descarregat ja 5!! Un total de vuit p5 i tots descarregats!! És l'any que més p5 fem!!
Per finalitzar, vam acompanyar als Castellers de Berga en els pilars finals, descarregant un altre p4.

Una gran actuació que ens demostra que quan hi som tots i fem la feina, res ens pot fallar! Així que som-hi!!
També volem felicitar als Castellers de Berga per aquesta GRAN actuació estrenant el 7d6, el 2d6(c) i el p5(c). Estem segurs que aviat els descarregareu! Molt bona feina, aquest domini de la gama d6 aviat portarà alguna sorpreseta, seguiu decidint que les coses a Berga es fan així!!


DIUMENGE 30/9
Després d'un gran dissabte, el diumenge tocava Artés! Un poble on ens sentim com a casa.
Després d'un parell de p4ps i d'algun p4, arribàven els nervis, i és que un grup d'amics, després de fer algun assaig a casa nostra, s'atrevien a alçar un 4d5p davant del seu poble. Tot seguit, els Salats descarregàvem un 3d6, i per finalitzar, conjuntament amb la gent d'Artés es va fer un 4d6, que tot i els nervis (sobretot per part dels artesencs), es va descarregar sense cap complicació, i va crear una gran eufòria entre el públic assistent.

Moltes gràcies a tota la gent d'Artés per acollir-nos sempre de la millor manera, i felicitats per la gran feina feta. Ara ja ho sabeu, no us podeu quedar aquí!