divendres, 18 de febrer del 2011

NECESSITEM LA TEVA AJUDA!


SALATS!!
Bona feina la que s'està fent al local, però encara la podem fer millor si fem pinya i ens ajudem!!
La construcció de la paret, és feina de qui sapiga posar maons o en vulgui aprendre, però la feina de fer morter, preparar els maons pels qui el posen, recollir el morter que cau, netejar els fluorescents, fer forats a la paret, ... Són feiens que podem fer tots, no cal que se les carregui totes una persona!!

Només volem que sapigueu que el local és per tots, i que el podrem gaudir tan bon punt hi tinguem les intalacions preparades. Penseu que a part d'assaig, podrem fer tantes festes i sopars com volgueu!! Així que si doneu un cop de mà, aviat podrem fer la festa d'inauguració!!

Aquí deixem les feines a fer per aquest dissabte. De 8.00 a 13.00 (aprox.) hi haurà gent treballant, i a la tarda de 16.00 a 20.00 (aprox.) també!!

Feines per Disabte 19:

  • Seguir fent la paret del local (necesitem gent que ajudi a fer morter, a passar blocs de formigó, a fer forats a la paret, a recollir el morter que cau a terra, ....)

  • Netejar els fluorescents i les carcases dels fluorescents (Necessitem cubells, draps per netejjar, draps per assecar, productes de neteja per netejar les carcases)


Moltes gracies!


També volem afegir en aquest apartat, que aquest dissabte dia 19 a partir de les 00.30h, els Salats organitzem un concert a Místik. El preu de l'entrada, què serà de 3€, anirà destinada a local, per fer-hi unes intal·lacions pròpies per a la colla. Així que no hi podeu faltar!! Hi haurà festa amb els grups de música Brit + MT + The Drops i després música!!