dimarts, 18 de gener del 2011

Cinc cèntims de la reunió del passat divendres

Salats!!
- DECENALS a Valls, diumenge 30 de gener. Quedada per sortir des de la parada de busos a les 6.30. Tornada sobre les 19.00. Anirem en bus, que s'ha de pagar a l'Òscar Perarnau, El preu és de 6€ socis i 8€ no socis. NO ES GUARDEN PLACES DE BUS SI NO PAGUEU!! Penseu que el bus el posa la colla per afavorir l'arrivada i la relació, a més l'assegurança ens cobreix el viatge si es fa en bus. A part d'això, si voleu ajudar a la colla, no deixeu que quedin llocs lliures als busos. Anirem tots millors si anem junts amb el bus que lloga la colla!!
Recordeu que serà una actuació que només es repeteix cada 10 anys, i que hi van TOTES les colles. És una molt bona experiència que ningú es pot perdre!!
En aquesta sortida, ens entra en dinar.

- LOCAL a la nau de Pumatex. La colla ha llogat un local per a poder assajar, fer festes, sopars, reunions, ... Però primer de tot s'ha d'alçar una paret per delimitar la nostra zona. Així que ja ho sabeu, amb l'ajuda de tots, els assajos de Caramelles els podem fer allà!! Teniu ganes de festa d'inaguració?? Doncs donem tots un cop de mà. Si ens vols ajudar, posat en contacte amb la junta als assajos. Digueu-ho a pares, tiets i tots aquells que pensu que ens poden ajudar.

- QUOTES Socis. Fins ara la quota era simbòlica ja que al principi tots teniem moltes despese (camisa+faixa+pantalon), i ara, amb el lloguer de la nau, hem volgut augmentar el preu, i les quotes quedaran així:

Menors de 14 anys 10 euros/any
Majors de 14 anys 20 euros/any
Familia de 3 persones amb un menor de 14 anys 45 euros/any
Familia de 4 persones amb 2 menors de 14 anys 50 euros/any
Familia de 5 persones amb 3 menors de 14 anys 55 euros/any
Nous integrants a la colla 10€ el primer any.

*Recordem que la quota es paga anualment, i es cobrarà el 10 de febrer.

- TORNEIG INTERCASTELLER. Salats, queden poquíssimes places, depén de vosaltres que una sigui nostra. En el moment que tinguem sis components per l'equip ens inscriurem.
Per apuntar-vos, heu de pagar 20€ al número de compte dels Salats (a la CAM) i posar el vostre nom+torneig. AFANYEU-VOS!!

- ASSAJOS. Els assajos de canalla de dimarts s'avancen a les 19.30. La resta quedarà tot igual.