dimarts, 5 d’octubre del 2010

FELICITATS SALATS!!


PERQUÈ AVUI FA 3 ANYS QUE UN PARELL DE SALATS VAN DECIDIR FER REALITAT LA IL·LUSIÓ DE FER UN CASTELL PER CARAMELLES, AMB L'OBJECTIU D'UNIR TOTES LES COLLES.

Com podeu veure, no només van poder complir amb aquest objectiu, sino que amb l'ajuda de tots aquells que es van engreascar amb la idea, el dia 24 de maig del 2008, els Salats, que encara no havien fet cap construcció de 6 pisos, van esdevenir entitat.

CASTELLS INTENTATS A CADA TEMPORADA
A la primera temporada, els Salats van descarregar el 3d6, 4d6, 2d6, 5d6 i 3d6p, a part de carregar el p5.
A la segona temporada, els Salats van descarregar el 4d6, el 4d7 i el p5, a part de varis intents de 3d7.
I a aquesta, la tercera temporada, els Salats han aconseguit descarregar el 3d7, i han intentat, a més, el 3d6ps i el 9d6.

LA MILLOR ACTUACIÓ DELS SALATS (segons la taula de puntuació)
El 5-9-2010, es celebrà a Súria la I Diada Manxaire. En aquesta actuació, els Salats van descarregar el 2d6, el 5d6, el 3d6p i el p5. Així que segons la taula de puntuació, aquesta ha estat la millor actuació de la Colla, però la colla sap que com l'actuació d'Altafulla '09, i com Festa Major '10, NO N'HI HA CAP!! els punts, no ho són tot!!

Quins altres record us venen al cap?? segur que podem fer una gran llista!!

I ara toca treballar com mai!! i sumar fites. Comencem avui, fent un assaig exemplar, demostrant que el dia 16 haurem fet tota la feina!!! Llavors, només ens quedarà celebrar-ho a tope al cercavila, al sopar i al super concert!! PERQUÈ ÉS AIXÒ EL QUE VOLEM, OI?? ;)

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS QUE HO ESTEU FENT POSSIBLE!!