dimecres, 4 d’agost del 2010

ALTAFULLA (actualitzat)


El passat cap de setmana els Salats ens vam desplaçar a Altafulla per actuar a on, ara fa un any, ens vam convertir en colla de 7 descarregant a la primera el 4d7. Aquest any, malgrat que les expectatives eren més grans, ja que voliem ajuntar el 3 i el 4d7 a la mateixa actuació, vam tenir un factor inesperat: les lesions. Fets a l'atzar han passat factura a la colla, ja que amb només una setmana hem tingut prop de 10 baixes importants que han fet que l'actuació no anés tal i com s'esperava.
Tot i això, els Salats vam creure amb les nostres possibiliats i vam encarar el 4d7 a primera ronda amb algun canvi als pisos de dalt que es va defensar en tot moment i que amb els dosos col·locats vam haver de desmuntar, ja que el castell es començava a deformar.
Després de desmuntar-lo i amb una baixa fruit de la calor i el cansament acumulat, els Salats vam utilitzar el castell en cartera, el 5d6 que vam resoldre sene problemes. Tot i intentar buscar alternatives per provar el 4d7 al final van desistir per no temptar la sort.
Tocats pels canvis de plans, vam haver de desmuntar un 2d6 que ja tenia l'aixecador col·locat i vam acabar les rondes amb un 4d6 i un 3d6 amb el pilar sense cap contratemps. L'actuació va ser llarga i pesada pel públic assistent, però tot i això els Salats vam voler provar el pilar de 5 que encara no havien portat a plaça enguany. El pilar amb algun canvi respecte l'any passat es va culminar amb èxit donant una minialegria després de no poder portar el programa establert.
Els Salats, ens movilitzarem aquest cap de setmana a Millars (França) per fer la nostra última actuació abans de vacances on descansaram per poder assolir els castells de 7 al tram final de temporada.

RECORDEM QUE LA COLLA ORGANITZA UN BUS PER ANAR A MILLARS, SORTIRÀ I TORNARÀ EL MATEIX DIA (DISSABTE). SI ALGÚ ES VOL QUEDAR A DORMIR HAURÀ D'ANAR AMB EL SEU COTXE I DUR LA TENDA DE CAMPANYA. SI US PLAU, DEMANEM QUE TOTHOM CONFIRMI LA SEVA ASSISTÈNCIA, HEM DE PODER FER TOTS ELS CASTELLS!