dimecres, 9 de juny del 2010

PRIMER 3D6p DE LA TEMPORADA A MONTSERRAT.


Els Salats de Súria Actuen per primer cop al Monestir de Montserrat

Dos autobusos matiners, plens de suriencs salats, vam desplaçar-nos a Montserrat, per fer la nostra primera actuació en aquesta plaça. En el marc d'una trobada de
l'ONCE, els Salats de Súria vam fer castells davant del monestir de Montserrat,
envoltats per la riuada de gent que fa turisme habitualment els diumenges a les
muntanyes de la la Moreneta.
L'actuació, de bon principi havia de ser de dues colles (haviem d'estar acompanyats dels Moixiganguers d'Igualada), però per dates, els d'Igualada no van poder participar, així que vam anar sols.
L'actuació va ser ràpida, es va començar passat 2/4 d'1 del migida i vam poder tenir l'honor de comptar amb un Speaker Moixiganguer, GRÀCIES!!.
Els Salats descarregaren un pilar de 4 de salutació, un parat i decidit 3d6, el primer 3d6pilar descarregat de la temporada despres d'un intent desmuntat, i per posar punt i final, un pesat i parat pilar de 4 pensant en reptes superiors. Una actuació on va quedar clara la bona feina de la pinya i el treball que es fa a assaig.
Els Salats continuarem fent feina a assaig per a seguir endavant, consolidant estructures i pinyes per aconseguir nous reptes.

El proper dissabte els Salats ens desplaçarem al Pont de Vilomara. Sortirem a les 17.00 des del Parkin del Casino, a Súria. Anirem en cotxes particulars, i us esperem allà i a l'assaig de divendres!!

VISCA ELS SALATS!!!