dimarts, 17 de novembre del 2009

DIA 4 SOPAR DE GALA SALATS DE SÚRIA


Primer de tot volem felicitar a la Marta León, guanyadora del primer concurs de fotografia de la nostra Colla Castellera, algunes de les fotografies presentades apareixeran en el primer calendari Salat.

Des d'aquí volem felicitar a la guanyadora però també a tots els participants al concurs.

Ara sí, estem més a prop que mai del Sopar de Final de Temporada. Desprès de celebrar la nostra assamblea, tornar a començar els assajos de canalla, queda la part més divertida, el moment on tots i totes, gaudirem amb el sopar i l'animació que s'està preparant.


El sopar per celebrar la gran temporada que hem tingut, serà el dia 4 de desembre a les 21.30 hores de la nit a la nau de Ca’ l’Agut, i aquest any, serà un sopar de gala.

Des de la junta s’està preparant una gran festa amb moltes sorpreses.


Hi ha preparats dos menús:

MENÚ 1: Fideuà, vedella guisada, pastís, cafè i licors, pa, aigua, vi i refrescs.

MENÚ 2 (infantil): Macarrons, escalopa, pastís, pa, aigua i refrescs


Preu Socis

- Adult 15€
- Infantil 10€

Preus no socis

- Adult 20€
- Infantil 15€


Si algun adult vol el menú infantil pagarà com un adult (i li entrarà el cafè, els licors i el vi), i si un nen vol el menú d’adult pagarà el preu infantil.

Per apuntar-se al sopar, cal anar al CAM, (Caja de Ahorros del Mediterraneo), ingressar al compte dels Salats els diners, I SOBRETOT POSAR EL NOM DE LA PERSONA QUE PAGA I EL MENÚ QUE VOL. És molt important que hi poseu el menú que voldreu i el vostre nom. La data límit és el divendres 27 de novembre. Teniu 17 dies des d’avui! No us encanteu, si no podeu anar vosaltres a pagar, demaneu-li a algú.

Si algú vol ajudar en la preparació, en aportar idees, ... la única cosa que has de fer, és contestar aquest e-mail amb el que ens vulguis dir. Algú de la junta es posarà en contacte amb tu.