dimarts, 13 d’octubre del 2009

SOM UNA GRAN COLLA





Felicitats a totes i totsa els salats i salades !!!

Felicitats, moltes felicitats.

Ara, ja hem acabat la nostra primera temporada completa, ara és el moment de reflexionar, de parar-nos un instant i veure tot el que hem fet.

Hem treballat molt dur, un munt d'assajos, de sortides, de visites d'altres colles i visites a altres colles. Hem pencat de valent, tots i totes, des del cap de Colla a la persona que ens ajudava al darrer cordó en aquelles dues sortides que va poder venir. Hem aconsseguit fer una gran pinya, no només a plaça, sinó amb els sopars amb el durillu, amb les sortides i amb els jocs i cançons. Hem aconsseguit grans castells, treballats, suats, cridats, patits, tranquils i alguns de dinàmics. Hem rigut, caigut, ens hem tornat a aixecar, ens hem emocionat i hem plorat al veure tot que som capaços de fer.

El nostre últim repte d'aquesta temporada era aconsseguir que la plaça Major del Poble Vell fos una plaça de 7, i per un instant, un moment, un suspir, no ho va poder ser. I aquest, instant, aquest moment i aquest suspir, és el que ens ha d'unir encara més. Perquè som conscients que aquest castell el tenim, el podem fer i és nostre i hem de gaudir de la gran sort que no l'hem pogut realitzar aquest any, perquè d'aquí molt poc iniciarem una nova temporada, serà d'aquí un instant, un moment i un suspir i tornarem a tenir totes i tots el repte de ser a plaça, de donar el màxim de nosaltres mateixos i ajudar als del nostre costat a que també ho donin, i així i d'aquesta manera, demostrarem un cop més, que qualsevol objectiu per nosaltres el tenim a tocar de la mà de l'enxaneta.

Gràcies a tots els salats i salades per una gran temporada, per una gran diada i per una gran festa. Gràcies grallers de "La Canya" per ser sempre al nostre costat. Gràcies Castellers d'Altafulla i Salou per una gran companyia, ajut i suport. Gràcies a totes i tots els amics que ens vau venir a acompanyar de tots el racons de catalunya. Gracies Grallers d'Artés per no parar d'animar la festa. Gràcies Repoker Tio Tirito i Dj per motivar-nos sense descans. I gràcies sobretot a totes i tots els que van estar pencant perquè la nostra diada fos un gran èxit.

Felicitats i moltes gràcies.