dimecres, 23 de juliol del 2008

ELS SALATS A LA DIADA DE LES SANTES A MATARÓEls Salats anem d'excursió...
Uns quants Salats vam quedar ben d'horeta al matí (havent dormit unes 2 o 3 hores) a la Parada per fer un cafetó i marxar cap a Mataró.

Quan vam arribar allí, ens vam dirigir cap a la Plaça de Santa Anna per a veure la diada castellera dels Capgrossos de Mataró acompanyats pels Castellers de Vilafranca i els Marrecs de Salt.

Vam poder gaudir d'unes construccions humanes impressionants, per molts de nosaltres era el primer cop que véiem castells de 9 en directe, i... genial... els pèls de punta...

Molt bon rotllo amb la gent de les colles, sobretot amb els de Salt que ja ens han convidat a la seva diada a l'octubre! Em va sorprendre moltíssim que gairebé tota la gent que hi havia a plaça ja conèixen els Salats de Súria!!

També vam trobar-nos als nostres padrins, Els Minyons de Terrassa, una gent de puta mare...

Després cap a dinar i a fer el perro a la platja tota la tarda, vam fer l'himne dels Salats, idees per les noves samarretes i per suposat els castells a la sorra no hi van faltar...

Felicitats a les 3 colles per a l'actuació d'ahir.i properament l'himne dels Salats ... (primer hit casteller de la Colla)